м. Київ Предславинська, 9 +38 044 522 8745
Працюємо - 24/7 Цілодобово

Новини

Майстер-класи від Перинатального центру “Індивідуальний менеджмент вакуум-екстракції” та “Менеджмент передлежання та врощення плаценти”

6-8 листопада 2019 року відбувся IV міждисциплінарний науковий конгрес з міжнародною участю «Невідкладні стани та анестезіологічне забезпечення в акушерстві, гінекології та перинатології».
В рамках конгресу команда Перинатального центру виступила з двома майстер – класами: «Мультидисциплінарний менеджмент при передлежанні та врощенні плаценти», «Індивідуальний менеджмент вакуум – екстракції плода». Перинатальний центр вже не вперше проводить майстер – класи, які мають велику популярність серед лікарів акушерів – гінекологів.

Колектив лікарів Перинатального центру розробив науковий матеріал, який ілюструє можливі ступені врощення плаценти, за допомогою якого є можливість відпрацювати лікарську тактику.

Вперше проводився майстер – клас «Індивідуальний менеджмент вакуум екстракціі плода». Творчій підхід у доопрацюванні всім відомої маніпуляції викликав бурхливу реакцію та обговорення. Завдяки проведеним тренінгам, лікарі не лише удосконалили практичні навички, але і розширили теоретичне бачення обговорюваної проблеми.  В секції теоретичних доповідей , більша частина присвячена неонатальній анестезіології, також була представлена співробітниками Перинатального центру.

Лікарі – неонатологи поділилися своїм досвідом в лікуванні дітей, які народились в стані важкої асфіксії – «Сучасні методи лікування новонароджених з асфіксією при народженні в Перинатальному центрі», у виконанні малих оперативних втручань у новонароджених «Анестезіологічний супровід новонароджених у Перинатальному центрі при проведенні малих хірургічних втручань». Особливо цікавою є спільна розробка Перинатального центру та кафедри акушерства та гінекології № 1 НМУ ім. О.О. Богомольця, щодо надання допомоги новонародженим з неімунною водянкою.

Поділитися новиною